Betalen en prijzen
Al onze producten worden geleverd nadat je betaling door Beautylookz ontvangen is. Wij bieden u diverse betaalmethoden, waaronder iDEAL, Paypal, op rekening en voorafbetaling. Onder rembours verzenden is alleen op aanvraag.

Voor voorafbetalingen dien je de volgende gegevens te gebruiken:

ABN AMRO 540025135
IBAN: NL18ABNA0540025135
BIC: ABNANL2A
t.n.v. Beautylookz, onder vermelding van ordernummer en naam.

Prijzen op de dag van bestelling zijn geldend, ook als er eventueel een nalevering plaatsvindt.
Producten blijven tot op het moment van betaling eigendom van Beautylookz en kunnen bij betalingsoverschrijding direct teruggevorderd worden.
Alle vermelde prijzen zijn exclusief BTW (tenzij anders vermeld). BTW wordt bij afrekenen bijgevoegd.

Verzendkosten
Nederland:  €5,00 incl. BTW. Vanaf €30,00 exclusief BTW gratis verzenden!
België en Duitsland: €7,50 incl. BTW. Vanaf €30,00 exclusief BTW gratis verzenden!
EU landen: Op aanvraag

Verzending
Bestellingen geplaatst op werkdagen voor 17.00 uur en waarvan de betaling op onze rekening is bijgeschreven, worden nog dezelfde werkdag verzonden*. De aflevertijd is 1 á 2 werkdagen. In de praktijk wordt ongeveer 90% de volgende werkdag afgeleverd.

Levering
Jouw bestelling zal door PostNL of GLS worden aangeboden. Het betreft  z.g. verzekerd vervoer. Dit houdt in dat u aanwezig dient te zijn om voor ontvangst te tekenen. In overleg is het mogelijk uw bestelling op andere wijze te laten bezorgen. Wanneer het pakket niet kan worden afgeleverd, ontvangt u een kaartje in de brievenbus, waarmee u zelfstandig een nieuwe afspraak kunt maken voor het opnieuw aanbieden van het pakket, of de dag dat het opnieuw aangeboden zal worden.

Garantie
Wij doen ons uiterste best je bestelling correct samen te stellen en tijdig te verzenden. Indien je de bestelling hebt ontvangen, adviseren wij je deze te contoleren op juist- en volledigheid. Indien de bestelling onjuist, onvolledig, of bechadigd is, dien je hier melding van te maken bij Beautylookz. Dit is mogelijk tot 7 dagen na ontvangst van de goederen. Na overleg met Beautylookz kunnen goederen eventueel geruild danwel geretourneerd worden. Dit is mogelijk mits de goederen en verpakkingen onbeschadigd zijn. Eventuele (extra) verzendkosten zijn voor rekening van de klant.

Beautylookz geeft geen garantie op hairextensions die gekleurd zijn of op welke manier dan ook chemisch behandeld zijn, niet met de juiste producten zijn bewerkt of ouder zijn dan 3 maanden. Beautylookz is ook niet verantwoordelijk voor de toepassing van de geleverde producten.

Eventuele afwijking in kleuren en structuren, voor zover acceptabel, kunnen niet geretourneerd of geruild worden. Mits ongedragen in een ongeopende verpakking. Het kleuren van de haren is altijd op eigen risico. Eventuele beschadigingen hierdoor worden niet door Beautylookz vergoed.

Geschillen
Op overeenkomsten tussen de ondernemer en de consument waarop deze algemene voorwaarden betrekking hebben, is uitsluitend Nederlands recht van toepassing. Nederlands recht is van toepassing op dezer website.

* mits op voorraad