Beautylooks door het gebruiken van extensions

‘Dé beautylooks’, zo noemt ons gemengd team van professionals in de kappers- en beautybranche het ook wel. Het effect dat je krijgt wanneer je extra aandacht besteed aan je uiterlijk en kapsel, waardoor er snel omgekeken wordt naar je verzorgde haar. Heeft jouw haar van nature niet ‘dé beautylooks’, overweeg dan eens de mogelijkheid van extensions.

In onze webshop vind je een groot aanbod van verschillende oplossingen van extensions voor haarverdikking of haarverlening.

Ponytail staart

Beautylooks voor één avond of permanent

Wil je er vooral een keer extra mooi uitzien voor één enkele avond of gelegenheid? Of wellicht één keer per week, de avond dat je op stap gaat? Of wil je soms iedere ochtend in de spiegel kunnen kijken en ervaren dat jij de ultieme beautylooks hebt? In alle gevallen kunnen wij je extensions bieden die jouw wensen in vervulling laten gaan.

Met quick-in hair en quick-in clips kun je namelijk heel snel en gemakkelijk meer haarvolume genereren. Of kies voor onze quick-in ponytails. Met al deze extensions creëer jij in een mum van tijd de beautylooks voor die ene gelegenheid. Al onze quick-In Hairproducten vormen een revolutie op het gebied van hair extensions. Geen schade aan je eigen haar en uiterst handig in gebruik. Verander je look tijdelijk: beautylooks!

Microring en Bonding Extensions

Wil jij permanent ervaren hoe het is om de beautylooks te hebben? Haar hebben dat altijd glanst en goed valt en de slag en krul heeft waar je altijd al van hebt gedroomd? Onder andere Microring en Bonding Extensions vormen lange-termijn-oplossingen van nephaar die je permanent kunt laten zitten. Je kunt ze behandelen als je eigen haar en ze blijven maandenlang in model.

Het team van beautylookz heeft de beste producten op het gebied van hair extensions al voor jou geselecteerd. Ook voor de beste styling tools zoals föhns, krul- en steiltangen kun je in onze webshop terecht. Je kunt gemakkelijk een account aanmaken als consument of wil je zelfs onze producten verkopen? Dan is het ook mogelijk om een zakelijk account aan te maken.

HEB JE EEN VRAAG OVER EEN PRODUCT?