Voor ultieme beautylooks shop je in onze winkel in Geldrop

Ben jij op zoek naar de ultieme beautylooks? Wil je er elke dag weer stralend uitzien en wil je graag tijdelijk een kapsel? Shop dan in onze winkel in Geldrop van waaruit wij een absoluut top-assortiment van hair-extension en hair-extension gerelateerde producten aanbieden.

Met de Quick-In-producten zoals Quick-In Hair, Quick-In Clips en Quick-In Ponytails creëer jij in een oogwenk een andere look. Schaf je eigen verzameling haarstijlen aan en verander je beautylooks op het gebied van haardracht voor iedere gelegenheid.

beautylookz45

Bezoek onze winkel in Geldrop of shop in onze webshop

Geen tijd om naar onze winkel in Geldrop te komen? Ook onze webshop beaytylookz.nl is er voor jouw ultieme beautylooks. Beschik je van nature niet over mooi haar? Is het van nature dun, heb je weinig haar en ontbreekt het je aan volume? In onze winkel in Geldrop tonen we je graag alle mogelijkheden die er zijn ten aanzien van hair extensions. Ook wanneer je jezelf voor langere tijd van een weelderig en fraai krullend kapsel wilt verzekeren, kun je natuurlijk bij ons terecht. Onze tape, bonding en microring extensions zijn speciaal ontwikkeld om langdurig te blijven zitten.

Ten behoeve van verzorging van je extensions en je gewone haar bieden wij een breed top-assortiment verzorgingsproducten aan. Voor alle benodigdheden op het gebied van het aanbrengen van extensions en het verwijderen ervan, kun je in onze winkel of in onze webshop terecht.

Beautylooks vragen aandacht

Op het gebied van hair-extensionproducten hebben de afgelopen jaren flink wat innovaties plaatsgevonden. Die zijn er allemaal op gericht om steeds natuurgetrouwere extensions nog gemakkelijker aan te kunnen brengen, zonder risico op beschadiging van je eigen haar. Je vindt ze allemaal in onze winkel in Geldrop en op onze webshop. Neem ook gerust contact op wanneer je meer productuitleg verlangt.

Om ons productassortiment speciaal samengesteld voor jou beautylooks compleet te maken, bieden wij ook andere verzorgingsproducten aan. Ook op het gebied van gezichts-, hand- en lichaamsverzorging selecteren wij steeds de beste producten speciaal voor jou.

Breng ons snel een bezoek in Geldrop of online.

HEB JE EEN VRAAG OVER EEN PRODUCT?