Optimale haarverzorging voor optimale Beautylooks

Wil jij de beautylooks hebben? Complimenten over je uiterlijk in ontvangst nemen? Jaloerse blikken ervaren van andere dames? Onze producten helpen hierbij voor optimale haarverzorging.

Je kapsel is een van de meest opvallende factoren in je looks. En voor een echte beauty als jou zijn er oneindig veel mogelijkheden om je haar dagelijks een ander aanzien te geven. Met onze producten op het gebied van Quick-In Hair, Quick-In Clips en Quick-In Ponytails verander jij je basislook in een oogwenk. En met onze Tape, Bonding en Mircoring extensions garandeer jij jezelf voor langere tijd van de ultieme beautylooks qua haarverzorging.

shutterstock_1369006151

Ook voor al je haarverzorging extension tools

Ons team van ervaren professionals in de beautybranche weet hoe jij met relatief weinig moeite steeds weer de beautylooks in je uiterlijk weet te bewerkstelligen. Ons totale assortiment is geselecteerd aan de hand van jarenlang gebruik en bevat de meest innovatieve producten op het gebied van extensions en haarverzorging. Door middel van onze extension tools zorg je bovendien voor optimale mogelijkheden tot verzorging van je extensions. Wij bieden onder andere:

– Aanbrengtangen voor keratine, bonding, tape en ring-on extensions;
– Quick-In draad;
– Borstels in diverse diameters;
– Kleurenringen om de juiste extensionkleur te bepalen. Handig voor jouzelf of het bepalen van de juiste beautylooks voor jouw klantenkring;

Ook voor het verwijderen van je extensions is optimale haarverzorging noodzakelijk. Beschadig je echte haar niet! Op de website van beautylookz.nl vind je een breed assortiment van verwijdertangen en -vloeistoffen.

Ultieme beautylooks voor jou of je klanten

Onze webshop is er zowel voor de consument als voor de zakelijke klant. Ga jij voor 100% kwaliteit en beautylooks? Zijn alleen de beste merken en producten op het gebied van haarverzorging voor jou of jouw klanten goed genoeg? Shop dan in onze webshop. Ons totale productengamma ten aanzien van hair-extensions is uiterst zorgvuldig geselecteerd.

HEB JE EEN VRAAG OVER EEN PRODUCT?