Quick In voor snelle maar mooie beautylooks

In de ervaring van ons team van professionele kappers en professionals in de beautybranche, is het verkrijgen van de beautylooks vooral een kwestie van aandacht. Vooral wanneer je als vrouw aandacht aan je haar besteedt, dan zal dat menig ander even doen omkijken. En hoe leuk is het wanneer je vrienden en bekenden kunt verrassen door er steeds weer net iets anders uit te zien? Door middel van Quick In Hair kan dat. Iedere dag een bijzonder kapsel, iedere dag de beautylooks. Maar wel steeds net even anders.

Quick in haar aan een draadje

Quick in voor de echte beautylooks

Extensions die je kunt aanbrengen op basis van de Quick In methode vormen een ware revolutie in de wereld van hair extensions. Veel producten hebben nadelige bijeffecten zoals schade aan je echte haar of zijn lastig aan te brengen. Quik In Hair wordt echter met behulp van een niet zichtbare draad tussen je eigen haarlokken gedragen. Dat waarborgt dat je haarwerk perfect blijft zitten zonder dat verkleving met je hoofdhuid plaats hoeft te vinden. Met Quick In verander jij je beautylooks voortdurend want je hebt een groot aantal opties voor steil haar, haar met een slag of voor krullend haar.

Binnen 1 minuut is je kapsel langer en voller. Onze Quick In producten passen zich perfect aan op de wijze waarop jouw hoofd gevormd is. Dat zorgt voor optimale beautylooks.

Ook voor clip-producten en voor ponytails

Ons assortiment extensions bevat ook Clip-In Extensions voor meer lengte en volume. Al deze producten zijn vervaardigd van 100% human hair. Daarnaast bieden wij Quick In Ponytails aan in wel 44 kleuren en in zowel steil haar, slag- als krulvariant. Dat zijn oneindig veel variatiemogelijkheden voor jouw beautylooks.

Ben je zelf hairprofessional? Maak in dat geval een zakelijk account aan op onze website om de beste extensionproducten voor jouw klanten bij ons in te kunnen kopen. Daarnaast voorzien we je graag van training en advies om als ambassadeur onze geweldige producten te kunnen verkopen.

HEB JE EEN VRAAG OVER EEN PRODUCT?