Haarverlenging met gebruik van Clip on extensions

Wil jij je haar verlengen en meer volume geven door middel van hair extensions? Dan heb je de keuze uit permanente en tijdelijke extensions. Tijdelijke extensions zijn onder andere Quick-In Hair (haar met een draad / visdraad), ponytails en clips in extensions. Tijdelijke haarverlengers worden niet bevestigd aan je eigen haar. Het voordeel is dat je ze snel in doet en dat je haar er niet door ‘beschadigd’ raakt. Deze optie is ideaal wanneer je extensions voor een speciale gelegenheid wilt aanbrengen, maar uiteraard ook voor dagelijks gebruik.

Quick in haar aan een draadje

Wat zijn clip in extensions precies?

Extensions met behulp van clips zijn ideaal om tijdelijk een geweldige haarlook mee te realiseren voor tijdens een bijzondere aangelegenheid zoals een bruiloft. Maar ze werken zo handig dat je ze ook snel kunt aanbrengen om er in het weekend even vlug extra mooi uit te zien of wanneer je naar een feestje gaat. De clips zijn niet visueel waarneembaar maar geven je haar razendsnel extra lengte en volume.

Clips voor hairextension zijn beschikbaar in meerdere lengtematen tot wel 60 cm en verkrijgbaar in tientallen haarkleuren. Dark brown, Chestnut Brown, Light Auburn, Ash Brown/Ash Blonde of Sun/White Blonde, ook de kleur die jij zoekt zit erbij. Extensions clips kun je gemakkelijk over je eigen hoofd verdelen zodat je meerdere laagjes en dus extra volume creëert. Ons advies: toupeer het eigen haar daar waar je de clip in extensions plaatst. Dat geeft nog meer volume en stevigheid aan je coupe.

Beautylookz.nl

Beautylookz.nl levert zowel clip on extensions aan de particulier als aan de zakelijke gebruiker. Bestel direct via onze webshop. Bij orders van boven de € 30 laten wij de verzendkosten vervallen. Op het gebied van hairextensions is toepassing van extensions clips slechts een van de oplossingen die wij bieden. Ben je zelf hair-professional, maak dan gebruik van de kennis en kunde van onze adviseurs op het gebied van haarvelenging of volg een van onze trainingen.

HEB JE EEN VRAAG OVER EEN PRODUCT?