Dun haar volume geven

Wie wil er nu niet meer volume in dun haar aanbrengen. Bij sommige mensen zit dun haar nu eenmaal in de genen. Maar ook stress is vaak een oorzaak van het dunner worden van haar. Stress genereert het hormoon cortisol. Dat heeft een slechte invloed op de bouwstenen van je haar met dunner haar en haaruitval tot gevolg. Ook voeding en je vitaminehuishouding hebben invloed op je haarkwaliteit.

Natuurlijk volume in dun haar terugbrengen vergt dus nogal wat aandacht. Onze levensstijl is echter niet zomaar te veranderen en de ene vrouw heeft gewoon net wat meer pech met haar haar als de andere. Overweeg daarom ook eens om de extensionsproducten van Beautylookz te gaan gebruiken. Meer volume in dun haar is dan in een oogwenk gerealiseerd.

ponytail extension

Dun haar volume geven met hair extensions

Tape extensions, bonding extensions en microring extensions zijn allemaal oplossingen om langdurig meer volume in een kapsel te genereren. Al onze producten op dit gebied zijn vervaardigd van volledig waarheidsgetrouw mensenhaar. Dat zorgt voor een volkomen natuurlijke look en maakt behandeling van je kapsel zoals je dat regulier gewend bent mogelijk. Volume in dun haar kan op die manier langdurig worden gerealiseerd.

Is je dat allemaal toch te bewerkelijk, dan is ook de revolutie van Quick-in hair een perfecte optie om volume in dun haar aan te brengen. Bij deze optie wordt het haarstuk namelijk tussen je eigen haar in gedragen door middel van een fijne, niet-waarneembare draad. Het voordeel van dit product is dat je ermee in staat bent om dun haar in no-time meer volume te geven. Uithalen is ook zo weer gebeurd.

Een compleet assortiment van de meest hoogwaardige extensionproducten

De professionals van Beautylookz houden zich dagelijks bezig met nieuwe innovaties op het gebied van hairextensions. Wij weten ook hoe groot de wens is van veel dames om meer volume in dun haar aan te kunnen brengen zonder al te veel moeite. Hiertoe hebben wij een assortiment samengesteld dat alleen uit de allerbeste producten bestaat. Profiteer er nu van en creëer het kapsel van je dromen.

HEB JE EEN VRAAG OVER EEN PRODUCT?