Extension staart van echt haar

Wil jij aansluiten bij dé modetrend van vandaag? Dat wil zeggen een lange, volle staart zoals vele beroemdheden die momenteel dragen. Heb je geen tijd om je eigen haar eerst te laten groeien maar wil je die moderne look vandaag nog. Kies dan voor een extensions staart.

Iedere ponytail extension staart in ons assortiment is gemaakt van echt haar en heeft daardoor een ongekend hoge kwaliteit. Je kunt zo’n extension staart behandelen zoals je eigen haar en dat betekent dus krullen en stylen zoals jij dat zelf maar wilt.

ponytail plaatsen

Extension staart van Beautylookz.nl: alle voordelen op een rij

Onze Quick In Ponytail, zoals de Clip-In Ponytail, is een extensions staart die een groot aantal voordelen biedt. Dit extensionproduct is verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen zoals steil, met slag en in krul, net wat jij prefereert. Ook de lengtes variëren tot wel 60 cm. Door middel van een speciaal kammetje kan deze staart heel eenvoudig achter de band van je eigen staartelastiek worden gestoken. Doordat het om een extension staart gemaakt van echt haar gaat, zal niemand het verschil waarnemen.

Voor ieder wat wils

Een extension staart op basis van de Clip-in Ponytail-principe stelt jou in staat om je look voortdurend compleet te veranderen. Ben je ook geïnteresseerd in onze andere Quick In producten, kijk dan rond op onze website. Ook ons professioneel samengestelde assortiment van styling tools en huidverzorgingsproducten zal zeker jouw interesse wekken.

Ben jij zelf haarprofessional en geïnteresseerd in ons assortiment producten voor jouw eigen klanten? Wij werken graag met jou als onze ambassadeur samen.

HEB JE EEN VRAAG OVER EEN PRODUCT?