Veelgestelde vragen

Zijn de prijzen inclusief BTW?
Alle prijzen op de website zijn inclusief 21% BTW.

Waar kan ik Extensions van Beautylookz kopen?
Bij de betere salons bij je in de buurt! Stuur ons een Whatsapp met jouw postcode + gewenste product en wij sturen je de salons in jouw buurt. Ons nummer is +31640574467.

Hoe weet ik welke kleur het beste bij me past?
Om de juiste keuze te maken, kun je het beste een foto sturen van je eigen haar (in daglicht!) per Whatsapp naar +31640574467 of een bezoek brengen aan een van onze salons. Zij kunnen u precies adviseren wat het beste bij u past, qua kleur maar ook qua lengte.

Wat kosten extensions?
De prijs voor een extensions is afhankelijk van de methode, lengte en structuur die je kiest. Hiervoor is geen standaard prijs beschikbaar. Wel is het zo dat Bonding extensions maar 1 keer bruikbaar zijn en na 4 maanden weggegooid dienen te worden. Tape extensions zijn herbruikbaar en Quick-In Hair kun je zelfs 1 a 2 jaar gebruiken, omdat het niet vast zit in je eigen haar.

Ik wil mijn Extensions graag wassen, hoe kan ik dat doen?
Je mag de extensions alleen wassen met een vocht inbrengende shampoo. Als je de extensions wast, verdeel de shampoo dan van boven naar beneden over het haar. Wrijf het haar niet tussen de handen. Daarna spoel je de Extensions uit met handwarm water. Zorg te allen tijden dat je de extensions goed uitspoelt.

Vervolgens herhaalje deze handeling met een speciale conditioner voor gekleurd haar. Deze bevat een stofje wat er voor zorgt dat de haarschubben gesloten worden en invloeden van buitenaf niet schadelijk zijn voor het haar. Natuurlijk kun je ook af en toe een masker gebruiken om het haar te verzorgen, deze dien je dan enkele minuten in te laten trekken.
Daarna spoelt u de Extensions uit met handwarm water totdat het water volledig helder is.

Hoe kan ik mijn extensions het beste stylen?
Alle extensions merken en producten in ons assortiment zijn gemaakt van 100% echt haar. Je kunt daarom gewoon gebruik maken van een krul- of stijltang, mits je vooraf een beschermend serum in de extensions doet. Gebruik wel altijd een professionele krul- of stijltang, deze hebben speciale platen die het haar niet verbranden.

Hoe vaak kan ik mijn Extensions gebruiken?
Quick-In Hair / Quick-In Clips / Quick in Ponytail
Doordat tijdelijke extensions geen schade aan je eigen haar toebrengen, kun je jouw haarstuk zo vaak als je wilt dragen.

Bonding / Microring / Tape extensions
Deze kun je 3 tot 4 maanden laten zitten. Daarna dien je bij bonding extensions nieuwe aan te schaffen en microring en tape extensions kun je meestal nog hergebruiken. Let wel op! Als je haar niet in goede conditie is, raden wij aan om (tijdelijk) te kiezen voor een tijdelijke vorm van haarverlenging en verdikking, zodat het eigen haar aan kan sterken.

Kan ik mijn Extensions ook kleuren?
Ja dat kan maar wij raden het je niet aan. Overleg daarom altijd met een professionele salon. Je garantie zal komen te vervallen wanneer de extensions geverfd zijn.

Ik heb kort haar, kan ik de Extensions dan ook gebruiken?
Zeker, maar je moet wel een béétje lengte hebben. Hoe langer je eigen haar is, des te natuurlijker de overgang oogt. Je kunt extensions ook gebruiken om je haar op te steken of voor een staart.

Kan ik meer dan één vorm van extensions dragen?
Het is zeker mogelijk om meer dan één vorm van extensions te dragen. Zeker Quick-In Hair, Quick-In Clips en Quick-In Ponytail (de tijdelijke extensions) kunnen gemakkelijk toegevoegd worden.

Hoe maak ik krullen in mijn Extensions?
Voor krullen in de extensions werk je het beste met een stijl- of krultang. Tip: zorg er altijd voor dat je de extensions vooraf beschermt met bijvoorbeeld een serum speciaal ontwikkeld voor het gebruik van hittetangen.

Geen kapsalon bij mij in de buurt verkoopt extensions, kan Beautylookz extensions ook opsturen?
Ja, dat kan! Je besteld gemakkelijk in onze webshop. Mits ongeopend kun je alles ook nog binnen 14 dagen retourneren of ruilen. Persoonlijk advies nodig? Dan staan wij op werkdagen voor je klaar om advies te geven. Het makkelijkste is om een foto van je eigen haar te Whatsappen naar +31640574467.

Hoe kan ik mijn extensions laten repareren?
Wanneer er onverhoopt een extensions gerepareerd dient te worden, bijvoorbeeld Quick-In Hair, dient het haarstuk van te voren gewassen te worden. Dit uit hygiënisch oogpunt. Je kunt het haarstuk, voorzien van de orderbevestiging of factuur, met duidelijk vermelding van je contact gegevens en het probleem, aangetekend of per pakketpost verzenden naar:

Beautylookz – After Sales
Korte Kerkstraat 21-23
5664 HE Geldrop

Wij streven ernaar om de haarstukken binnen 5 werkdagen te retourneren.

Ik ben met mijn stijltang tegen het draadje van mijn Quick-In Hair gekomen, wat nu?
Stuur even een mail naar info@beautylookz.nl met je adresgegevens, en wij sturen je gratis extra draad!

Wat moet je doen als je als consument of zakelijke klant een klacht hebt over een product of onze dienstverlening?
Heb je een klacht over een product of over onze dienstverlening, dan lossen wij dit heel graag met je op. Stuur je klacht en eventueel je ordernummer naar info@beautylookz.nl. Je ontvangt dan uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst een inhoudelijke reactie van ons.

Mocht je het als consument niet eens zijn met de oplossing of komen we er samen niet uit? Dan kun je jouw klacht voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform (https://ec.europa.eu/consumers/odr/). Voor zowel onze consumenten als zakelijke klanten geldt dat je, indien je niet tevreden bent over de afhandeling van de klacht, de klacht ter bemiddeling kunt voorleggen aan Thuiswinkel, voor consumenten via www.sgc.nl en voor zakelijke klanten via www.thuiswinkel.org.

Vragen over verzenden en retourneren
Op deze pagina vind je meer informatie over verzending, levering en het retourneren of omruilen van producten.

Ik heb een andere vraag.
Mocht je een vraag hebben die hierboven nog niet gesteld is, mail dan naar Beautylookz: info@beautylookz.nl of Whatsapp ons op +31640574467