Haarverlenging: Beautylookz.nl

Beautylookz.nl is dé webshop die wordt gerund door professionals in de kappers- en beautybranche. Wij zijn de specialistische online detail- én groothandel voor de allerbeste en fijnste producten op het gebied van haarverlengingen.

Ben jij geïnteresseerd in alle mogelijkheden om je haar te verlengen en ga je daarvoor regelmatig op pad naar bijvoorbeeld de Huishoudbeurs of de Beauty International? Grote kans dat je onze stand waarin wij onze producten ten aanzien van haarverlenging presenteren, al eens bent tegengekomen. Binnen de Benelux en Duitsland zijn wij een van de grootste leveranciers op het gebied van producten ten behoeve van haarverlening. Wij hanteren een uitgekiend assortiment en hebben alleen de beste producten al voor jou geselecteerd.

Ponytail staart

Haar verlengen als consument of professional: eindeloos veel mogelijkheden

Of je interesse in haarverlengingen nu gericht is op je eigen looks of dat jij als kappersprofessional jouw eigen klanten optimaal wilt kunnen bedienen. Je kunt in de webshop van Beautylookz.nl terecht voor het meest complete assortiment met onder andere high end merken zoals Invisibobble, Euro Socap, MaxPro en Marc Inbane.

Kies voor permanente hairextensions en verdikking zoals bondingextensions, ringextensions, tape-extensions of waeve extensions voor een doorlopend fraaie haarlook die tot wel 4 maanden meegaat. Wil je (je) haar verlengen voor bijvoorbeeld één speciale gelegenheid, dan kies je uit ons assortiment extensions voor tijdelijke haarvelengingen zoals haar met een draad (Quick-In Hair (haar)), Clip In Hair en staarten (Ponytail).

Bestel direct!

Of je nu particulier of zakelijke gebruiker bent, vanaf €30,00 verzenden wij iedere bestelling gratis. Ben je professional en wil je meer kennis en vaardigheden ontwikkelen op het gebied van haarverlenging? Onze specialisten op ons hoofdkantoor in Helmond of ons ervaren roadteam brengen graag een bezoek aan (potentiële) verkooppunten. Het delen van kennis en het geven van advies, trainingen en demonstraties is onderdeel van onze dienstverlening aan onze commerciële partners. Naast het delen van onze kennis hebben commerciële partners het voordeel dat ze ons assortiment kunnen bestellen tegen inkoopprijzen.

HEB JE EEN VRAAG OVER EEN PRODUCT?