Meer volume in haar

Zou jij graag wat meer volume in je haar krijgen? Niet iedereen heeft dat van nature. Maar persoonlijk beschouwen wij van beautylookz.nl een weelderig kapsel als een van de zeven schoonheden.

De business van Beautylookz wordt dan ook gerund door professionals in de kappers- en beautybranche samen. Wij zijn een van dé specialisten ten aanzien van hairextensions. Wij bieden je toegang tot de allerbeste producten om meer volume in je haar te krijgen. Met onze high end producten kun je:

  • Je eigen haar laten verlengen;
  • Een weelderigere haarlook creëren;
  • Krullen in je haar draaien als nooit tevoren;
  • Je haarkleur veranderen;
  • Etc.
shutterstock_1549620068

Extra haar volume met Beautylookz

Er zijn diverse opties om meer volume in je haar te kunnen realiseren. Dat kan zelfs binnen 1 minuut. Quick-In Hair is een van de revoluties op het gebied van hair extensions die snel in je eigen haar kunnen worden aangebracht zonder daarbij het echte haar te beschadigen. Het is volledig gemaakt van echt Human Hair. Door middel van een niet zichtbare draad plaats je het haarwerk in slechts enkele seconden tussen je eigen haar. Met Quick-In Hair creëer je een unieke look voor een speciale aangelegenheid.

Hoewel je Quick-In Hair dagelijks opnieuw kunt aanbrengen om meer volume in je haar te krijgen, kun je ook kiezen voor een duurzame optie. Bondings vormen over het algemeen de bekendste vorm van haarverlenging. De haarlokken worden dan m.b.v. een dun laagje keratine met je echte haar samengesmolten. Zo blijven de lokken maandenlang zitten en geven ze je haar elke dag extra volume. Deze methode zorgt voor een zeer natuurlijk ogende vorm van haarverlenging.

Alle gerenommeerde merken vindbaar in ons assortiment

Wij selecteerden de meest hoogwaardige producten voor je waarmee jij meer volume in haar kunt krijgen. Shop bij ons voor merken als Marc Inbane, Beautyblender, Invisibobble, MaxPro, Euro Socap en nog veel meer. Wij leveren aan zowel de particuliere als de zakelijke gebruiker. Ben je zelf hairprofessional? Shop de hairextensions voor jouw klanten dan via Beautylookz.

HEB JE EEN VRAAG OVER EEN PRODUCT?