Clip extensions ponytail

Hoe zou je het vinden om in no-time je complete hairlook te kunnen veranderen? Met behulp van clip in hair extensions ponytail kan dat.

Het is heel eenvoudig om hair clip ponytail extensions in je eigen haar te bevestigen. Daartoe maak je eerst een eigen paardenstaart. Het ‘nep-haar’ bevestig je vervolgens met behulp van een klein kammetje achter je eigen haarelastiek. Door middel van een stukje haar met klittenband werk je de bevestiging vervolgens onzichtbaar weg en “klaar is kees”. In een oogwenk zie jij er op en top uit met een volle, lange paardenstaart.

Ponytail staart

Hair extensions clip in ponytail zijn ideaal

Lange, volle paardenstaarten zijn tegenwoordig weer helemaal in. Maar niet iedereen heeft van zichzelf genoeg weelderig, lang en dik genoeg haar om zo’n mooie staart mee te vormen. En bovendien kost haarlengte generen tijd en dus geduld. Daarnaast is het zo dat je het misschien wel leuk vindt om met je coupe te variëren en wil jij helemaal niet dagelijks over die enorme haarlengte beschikken. Soms wil je ook wel eens een dagje wat korter haar. Clip in hair extensions ponytail zijn daarom een ideale oplossing.

De clip extensions 4 ponytail in ons assortiment zijn van absolute topkwaliteit. Ze zijn vervaardigd van 100% echt menselijk haar. Binnen 1 minuut breng je ze geheel zelfstandig aan, binnen 5 seconden heb je ze weer verwijderd. Meer lengte, meer volume, andere kleuren en toch een natuurlijke look? Het kan eenvoudig met onze hair clip ponytail extensions.

Beautylookz.nl: voor een compleet assortiment hoogwaardige hairextensions

Hair extensions clip in ponytail vormen slechts het topje van de ijsberg dat de hair- & beauty professionals van beautylookz.nl voor je hebben samengesteld. In ons assortiment voeren wij verschillende systemen voor zowel instant als voor langdurige haarverbetering. Het voorkomen van schade aan het echte haar heeft voor ons absolute prioriteit. Daarom selecteren wij alleen topproducten van topmerken.

Zowel particulieren als professionals vertrouwen op onze productselectie. Om hun eigen looks te veranderen of om hun eigen klanten als hairprofessional optimaal van dienst te kunnen zijn. Ook voor advies over onze producten, voor eigen of voor professioneel gebruik, kun je altijd bij ons terecht.

HEB JE EEN VRAAG OVER EEN PRODUCT?