Hair extensions met draad

Veel dames zijn wat afkerig voor het gebruik van hairextensions voor instant gebruik. Vanzelfsprekend zijn er de lange-termijn-oplossingen zoals tape-, bonding- en microring extensions. Die zitten perfect en de haarstukken zijn niet van echt te onderscheiden. Voor korte termijn oplossingen was dat tot voor kort niet zo. Nu is er echter de revolutie van Quick-In Hair wat gebaseerd is op haarverlenging met draad.

Met haar aan een draad kun je je look in luttele seconden totaal wijzigen. Anders dan andere extensionsystemen wordt het haarstuk op zijn plaats gehouden door een draad die tussen jouw eigen haar in wordt geplaatst en die niet waarneembaar is. Dit zorgt voor een extreem natuurlijke look.

Quick in haar met draadje

Extensions zoals Quick-In Hair

Om deze fantastische extensions mogelijk te maken, hebben de productontwikkelaars van Quick-In Hair speciaal hun ‘naald en draad’ ter hand gepakt. Zij hebben een product ontwikkeld op basis van 100% human hair dat nu nog gemakkelijker kan worden aangebracht en dat 100% geïntegreerd wordt met jouw eigen kapsel. Jouw instant look valt niet van echt te onderscheiden. Deze revolutie van haarverlenging met draad op het gebied van extentions, maakt het mogelijk om voor iedere speciale aangelegenheid razendsnel een nieuw kapsel te creëren.

Extensions met een draadhaarstuk met draadje vervangen wel 125 losse hair extensions. Ze voegen daartoe binnen 1 minuut enorm veel lengte en volume toe. Er wordt geen gebruik gemaakt van lijmproducten waardoor dit haar aan een draad jouw eigen echte haar nooit zal beschadigen.

Profiteer van de innovaties op het gebied van extensions

Wij van Beautylookz monitoren de vernieuwingen op het gebied van extensions dagelijks en selecteren de beste producten speciaal voor jou. Vooral mensen met van nature dun haar profiteren optimaal van hair extensions met draad. Je kapsel is perfect styleable, inclusief je extensions. Dat gaat heel eenvoudig en daar heb jij geen naald en draad bij nodig.

Shop nu in onze webshop of neem contact op!

HEB JE EEN VRAAG OVER EEN PRODUCT?