Hair weave extensions

Wil jij lang en vol haar en wil je het nú? Weave extensions vormen voor jou de oplossing. Het is niet meer nodig om maandenlang te wachten totdat je haar op de juiste lengte is gegroeid. Niet nodig om je eigen haar dagelijks intensief te verzorgen. Met clip in weave extensions realiseer jij een volle haardos in een oogwenk.

Een hair extension weave betreft een haarstuk waarin het haar is vastgeweven aan een koord. Het is dé revolutie op het gebied van hair extensions. Als ervaren haarprofessionals zijn wij er razend enthousiast over en we leggen je graag uit waarom.

ponytail extension

Weave extensions kopen biedt diverse voordelen

Hair weave extensions kunnen door middel van het koord razendsnel ingebracht worden. Daar heb jij geen hulp voor nodig. Binnen 1 minuut zit het haarstuk op zijn plek, binnen enkele seconden is het weer uitgehaald.

Clip in weave extensions werken op een soortgelijke wijze met een clip. In beide gevallen wordt op geen enkele wijze schade veroorzaakt aan je eigen haar. Je kunt de weave extensions bovendien stylen alsof het je eigen haar is. Wil je er voor een dag een keer helemaal perfect uitzien? Besluit het vandaag, realiseer het morgen met hair extension weaves.

Onze webshop op het gebied van hairextensions

Shop in onze webshop of breng een bezoek aan onze winkel in Geldrop. Onze zaak wordt gerund door echte hairprofessionals die alles op het gebied van hairextensions al wel eens gezien en geprobeerd hebben. Niet alleen als particulier kun je weave extensions kopen in onze winkel. Wij zijn er juist ook voor de zakelijke klant. De haarprofessional met een eigen klantenkring die niets liever doet dan zijn / haar eigen klanten 100% tevreden maken.

Met onze uitgebreide productlijn en ons vergaande advies kunnen we jou zeker van dienst zijn.

HEB JE EEN VRAAG OVER EEN PRODUCT?