Extensions, voor meer lengte en volume

Wil jij meer lengte en volume in je haar? Wellicht om er extra mooi uit te zien op die speciale dag of avond? Dan kun je extensions laten zetten. Zo krijg jij ineens een hairlook met een absoluut wow-effect. En misschien wil je er wel gewoon iedere dag extra bijzonder uitzien, ook dat kan!

Het goede nieuws is dat onze producten ten behoeve van haarverlenging en -verdikking voor vrijwel iedereen geschikt zijn. Mits je een minimale haarlengte hebt van ongeveer 15 cm. Dat bevordert namelijk het eindresultaat en zorgt voor een natuurlijke look. Hét internetadres om hairextensions te kopen, dat is natuurlijk beautylookz.nl.

Ponytail staart

‘Extension hair by Beautylookz’: zowel voor de particulier als de professionele gebruiker

Beautylookz is de webwinkel van professionals die zelf actief zijn in de kappers- en beautybranche. Wij zijn dé absolute specialist en trendzetter op het gebied van extension hair. Alles op het gebied van haarverlenging en het verdikken van haar in iedere kleur vind je in onze webshop. Ook bieden wij een zeer ruim assortiment beauty accessoires aan, onder andere op het gebeid van huidverzorging.

Ben jij zelf een kappersprofessional die in staat is om prachtige extensions te zetten? Gebruik dan onze producten voor jouw klanten! Of word ook een van die 1.500 professionele verkooppunten die in de Benelux en Duitsland onze producten ten behoeve van eindgebruikers doorverkopen. Op het gebied van hairextensions laten zetten kun je dan als professionele gebruiker ook profiteren van de kennis van ons roadteam dat voortdurend (potentiële) verkooppunten bezoekt en trainingen en demonstraties geeft met betrekking tot “extension hair” op locatie.

“Extensions 4 hair require only the best brands”

In onze webwinkel tref je het meest complete assortiment dat je je maar kunt bedenken ten aanzien van producten waar je hairextensions mee kunt laten zetten. Wij voeren onder andere producten van de bekendste high end merken zoals:

  • Marc Inbane
  • Invisibobble
  • MaxPro
  • Euro Socap
  • Etc.

Of je onze producten om extensions mee te zetten nu voor jezelf gebruikt of als haarprofessional in je eigen winkel of salon. Maak gauw je keuze! Vanaf €30,00 verzenden wij jouw pakket helemaal gratis!

HEB JE EEN VRAAG OVER EEN PRODUCT?