Hoe krijg je voller haar?

Hoe krijg je voller haar? Die vraag wordt met regelmaat aan de hairprofessionals van Beautylookz gesteld. De verzorging van je echte haar staat hierbij natuurlijk voorop. Het is af te raden om producten te gebruiken die siliconen bevatten. Wees voorzichtig met kammen en wassen want dit kan soms juist haaruitval bevorderen.

Hoe krijg je dikker haar? Dat is vooral ook een kwestie van letten op je levensstijl. Je vitaminehuishouding speelt hierin een belangrijke rol. Goede verzorging zorgt dus voor voller haar. Naast verzorging van je haar kun je gebruik maken van een van onze haar extensions.

ponytail staart nep

Hoe krijg je dikker haar? Beautylooks heeft dé oplossing

Hoe je dikker en voller haar krijgt, daarvoor bestaan ook nog alternatieve oplossingen. Beautylooks.nl heeft de perfecte oplossing wanneer je het lastig vindt om je levensstijl aan te passen en dagelijkse intensieve haarverzorging ‘niet jouw cup of tea is’. Wij beschikken namelijk over een breed assortiment extensionproducten. Die zijn stuk voor stuk vervaardigd van echt mensenhaar. Dat zorgt niet alleen voor een zeer waarheidsgetrouwe look maar daardoor kun je je kapsel ook gewoon zo behandelen als je gewend bent.

Hoe je voller en dikker haar krijgt? Daarvoor gebruik je natuurlijk Quick-In hair producten en Quick-in clips. Door het aanbrengen van extra banen en voluminizers neemt jouw kapsel snel in weelderigheid toe.

Beautylookz: voor consumenten en andere hairprofessionals

Krijg jij als hairprofessional zelf ook vaak de vraag van jouw klanten; “hoe krijg je voller haar?” of “hoe krijg je dikker haar?” Wil je je klanten daarbij de ultieme oplossing kunnen aanbieden? Maak dat dan kenbaar aan ons en wordt ambassadeur van ons hoogwaardige extensionassortiment. Wij leveren direct aan consumenten maar ook aan een groot aantal zakelijk afnemers net als jou. Die staan wij altijd met raad en daad bij.

HEB JE EEN VRAAG OVER EEN PRODUCT?