Meer volume in kort haar met hairextensions

Een kort kapsel is stoer en kan ook bij dames heel modieus staan. Maar wat is er nu leuker dan je korte kapsel af en toe af te wisselen met een totaal andere haardracht op lengte? Volume in kort haar aanbrengen gaat heel eenvoudig door middel van onze hoogwaardige hairextensions.

Door hairextensions te gebruiken zie jij er met je korte haar vandaag pittig uit en draag je morgen ineens een lange, ultra-vrouwelijke paardenstaart. Wissel je look af en laat iedereen versteld staan over hoe jij er ook uit kunt zien. Kort haar volume geven is met Beautylookz niet langer een probleem.

ponytail extension

Meer volume in kort haar, o.a. d.m.v. tape extensions

Is je haar korter dan een decimeter dan is het van belang erop te letten dat de aanhechting van je hairextensions niet zichtbaar is. Tape extensions maar ook clip-in extensions zijn over het algemeen goed toepasbaar om volume in kort haar aan te brengen. Het is wel altijd verstandig om te testen op basis van jouw natuurlijke haarkarakteristieken of dit wel gaat. Tape extensions kunnen langdurig blijven zitten terwijl clips eenvoudig en snel in te brengen zijn.

Hair extensions met een draad vormen ook een prima optie om kort haar volume te geven. De draad die het haarstuk op zijn plek houdt is immers nagenoeg onzichtbaar en dat zorgt er, anders dan bij tape of clip-in extensions voor, dat het aanhechtpunt minder goed te zien is.

Onze profs zitten voor je klaar

De winkel en webshop van Beautylookz is jouw ‘Walhalla’ op het gebied van hair-extensions. Shop in onze shop als consument of als hairprofessional. Gebruik onze producten om meer volume in kort haar bij jouzelf of bij jouw klanten aan te kunnen brengen.

Wil je vooraf advies, neem dan even contact op of kom langs in onze fysieke winkel. In een oogwenk hebben we bepaald welke hairextensions goed passen bij jouw “korte koppie”.

HEB JE EEN VRAAG OVER EEN PRODUCT?