Nep haar clips voor een instant nieuwe look

Als aanbieder van hoogwaardige hair extension producten levert Beautylookz onder andere de nep haar clip als eenvoudige extensionoplossing. Door middel van deze clips creëer je extra lengte en volume in een oogwenk. Je kunt ze helemaal zelfstandig inbrengen. Onze producten stellen jou in staat om je look compleet te veranderen voor die ene speciale aangelegenheid omcirkeld in je agenda. Of voor dat avondje uit dit weekend.

ponytail extension

Instant beauty met nep haar clips

Eigenlijk is de term ‘nep haar clip’ niet helemaal correct. Wij van Beautylookz vinden dat het begrip ook geen recht doet aan de kwaliteit van het product. Al onze extensions zijn namelijk weldegelijk gemaakt van echt mensenhaar en zijn van hoge kwaliteit. Het haar is daardoor bovendien te behandelen zoals je eigen haar. Wat nu ‘nep haar’?

Door nep haar clips te kopen stel je jezelf in staat om je look compleet te veranderen in slechts luttele minuten. Je kunt onder andere kiezen voor:

  • Clips-In 3 banen
  • Clips-In 10 banen

Daarnaast kun je via Beautylookz een nep haar clip kopen die werkt als volumizer. Voor een extra vol kapsel voeg je dit product eenvoudig toe aan andere typen nep haar clips. Het is ook te gebruiken in combinatie met Quick-In Hair producten die niet clip-gebaseerd zijn maar die worden aangebracht d.m.v. een ‘onzichtbare’ draad.

Shop nu in dé webshop voor hair extension producten

Beautylookz staat voor kwaliteitsproducten op extensiongebied en voorziet haar klanten bovendien graag van gedegen aanvullend advies wanneer zij een nep haar clip kopen in onze webshop. Ook als jij zelf haarprofessional bent kun je bij ons terecht, want wij leveren ook aan zakelijk afnemers die hun eigen klantenkring als kapper willen voorzien van de allerbeste haarproducten.

Speel jij met de gedachte om nep haar clips te kopen? Zoek dan in onze webshop en filter onze producten op kleur. Zowel de meer-baans clips als de voluminizer zijn in tientallen kleurvarianten beschikbaar. Ook jouw favoriete haartint zit erbij.

HEB JE EEN VRAAG OVER EEN PRODUCT?