Nep haar extensions kopen

Ben jij op zoek naar nep haar extensions? Of je nu particulier bent en je zelf een weelderiger kapsel wilt aanmeten of dat je zelf haarprofessional bent, bij Beautylookz.nl ben je aan het juiste adres. Wij zijn een groep professionals actief in de kappers- en beautybranche. Wij hebben een assortiment topproducten op het gebied van hair extensions voor jou (en jouw klanten) geselecteerd.

Natuurlijk zijn hairextensions hulpmiddelen om jouw kapsel te verfraaien. Maar de meeste extensions bestaan helemaal niet uit nep haar. Veel van onze producten zijn namelijk vervaardigd van 100% Human hair. Dat zorgt voor een extra natuurlijke look samen met jouw eigen haarlokken.

volumizer

Extensions voor nep haar kopen

‘Nep haar extensions’. Eigenlijk hebben we eerlijk gezegd een beetje een hekel aan het woord “nep” bij Beautylookz.nl. Want al onze producten zijn van premium kwaliteit. Ze zijn erop gericht om jouw kapsel incidenteel of langdurig te verfraaien. Ons assortiment extensions valt dan ook uiteen in extensions voor tijdelijk nep haar en extensions voor langdurig gebruik.

Zo zijn Quick-in-hair, Quick-in-clips en Quick-in-ponytails extensionoplossingen die je in een oogwenk aanbrengt. Ze zijn uiterst geschikt voor snel en incidenteel gebruik. Heb je een chique aangelegenheid of wil je er voor je avondje uit extra mooi uitzien? Overweeg dan eens om dit soort nep haar extensions te kopen.

Dag in dag uit mooi haar

Wil je elke dag een vollere bos zien wanneer je in de spiegel kijkt? Wil je meer volume en meer lengte in je kapsel, niet alleen vandaag maar voor altijd? In dat geval kun je het beste extensions voor nep haar kopen op basis van tape- of bonding-bevestiging. De haarwerken worden dan duurzaam aan je eigen haren bevestigd en blijven dikwijls wekenlang feilloos zitten. Je behandelt ze dag in dag uit als je eigen haar.

Kijk gerust rond in onze webshop en bepaal welke producten jou het meest aanspreken. Kun je hulp gebruiken bij je keuzes? Stel je vragen aan ons en ontvang gratis professioneel advies. Overweeg je om Beautylookz.nl als zakelijk partner aan te stellen ter levering van jouw eigen assortiment extensionproducten? In dat geval kun je rekenen op permanente professionele ondersteuningen en trainingen. Zo hou ook jij je klanten optimaal tevreden.

HEB JE EEN VRAAG OVER EEN PRODUCT?