WhatsApp ons voor advies op maat +31640574467

Meer lengte en volume, voor een avond uit, een speciale dag of gewoon voor iedere dag. Wie wil dat nou niet? Haarverlenging en -verdikking is bijna voor iedereen geschikt. Wel moet je haar een minimale lengte hebben van ongeveer 15 cm voor een mooi en natuurlijk resultaat.

Je kunt kiezen voor permanente of tijdelijke haarverlenging en verdikking. Onder permanente extensions vallen bondingextensions (wax extensions), tapeextensions, ringextensions.
Hiervoor is het belangrijk dat het haar in goede conditie is, sterk en gezond genoeg is en niet meer dan gemiddeld last heeft van haaruitval. Alleen dan kun je permanente extensions minimaal 4 maanden dragen.

Onder tijdelijke extensions vallen Quick-In Hair (haar met een draad), Clip In Hair en de Ponytails (staarten). Deze zitten niet vast aan het eigen haar waardoor het je eigen haar niet beschadigd. Dit heeft voor altijd altijd de voorkeur!

Tijdelijke extensions

Quick-In Hair (draad) methode
Deze methode werkt met een onzichtbare draad die over het hoofd gedragen wordt, tussen je eigen haar is. Quick-In Hair is dé revolutie op het gebied van hair extensions die absoluut géén schade veroorzaakt aan je eigen haar en de snelste en meest eenvoudige manier om (tijdelijk) je look te veranderen.
Ook als je eigen haar wat dunner is kun je deze De Quick-In Hair met een gerust hart gebruiken. Het neemt maar 1 minuut van je tijd om het te bevestigen en maar enkele seconden om het er weer uit te halen. De Quick-In Hair is gemaakt van 100% human hair en is gegarandeerd van hoge kwaliteit waardoor je het kunt stylen zoals je dat normaal ook zou doen.
1 Quick-In Hair is gelijk aan 125 hairextensions!

Met de revolutionaire Quick-In Hair zijn lange steile haren, of een mooie bos krullen in een handomdraai voor jou! Gewoon lekker zelf doen, makkelijk en snel! De Quick-In Hair is verkrijgbaar in diverse kleuren, lengtes, structuren en modellen. De Quick-In Hair is geschikt voor álle vrouwen, jong en oud, lang en kort haar, die graag tijdelijk langer en/of dikker haar willen hebben.

De Quick-In Hair is speciaal ontwikkeld voor vrouwen met dun en/of kwetsbaar haar. De Quick-In Hair wordt eenvoudig ‘in het haar gehangen’, dus niet aan je eigen haar bevestigd en daarom uitermate geschikt om te dragen wanneer je eigen haar beschadigd is.
De Quick-In Hair is bij uitstek geschikt voor bruids- en feestkapsels en onmisbaar voor een avondje uit. Maar ook wanneer je jouw korte kapsel wil afwisselen met een lang kapsel.
De Quick-In Hair is ook ideaal om te gebruiken bij shows en fotoshoots. Modellen worden in een handomdraai voorzien van een prachtige haarbos.

Clip In methode
Deze methode is ideaal voor speciale gelegenheden, de weekenden, een feestje of een bruiloft. Uiteraard kan het ook voor iedere dag! Gemaakt van 100% echt haar en volledig onzichtbaar. Niet voor niets een van de populairste mehtodes om extra lengte en volume te creëren. Geschikt voor normaal tot dun haar.

De clip in extensions van bijvoorbeeld Quick-In Clips zijn in verschillende lengtes verkrijgbaar in vele kleuren. Een set bestaat uit 1 verschillende baantjes; 1 extra lange, 3 lange, 2 medium en 4 kleine baantjes. Je kunt het zo gemakkelijk over het hoofd verdelen zoals je dat zelf wilt en je hebt direct het ‘laagjes’ effect. Wij adviseen bij het plaatsen altijd om het eigen haar een beetje te touperen op de plaatsen waar je de clips plaatst, voor nog meer stevigheid.

Ponytail methode
Deze methode geeft een verlenging van je staart, speciaal ontwikkeld naar aanleiding van de trend van nu. Lange, volle staarten, favoriet van celebrities en modellen. Dit modieuze kapsel is nu ook voor jou binnen handbereik met de Quick-In Ponytail! Je bevestigd de Quick-In Ponytail gemakkelijk door een staart te maken van je eigen haar en het kammetje in de band van de staart achter je haarelastiek te steken. Vervolgens draai je het stukje haar met klittenband om de staart heen. Snel en gemakkelijk. Zonder schade aan je eigen haar!

De Quick-In Ponytail is gemaakt van 100% Human Hair (echt haar) en gegarandeerd van hoge kwaliteit. Je kunt het daarom stylen en krullen, zoals je dat met je eigen haar ook zou doen. De Quick-In Ponytail is verkrijgbaar in Steil, Bodywave (slag) en Italian Bodywave (krul), in vele kleuren en lengtes tot 60 cm. Het is ook mogelijk om je eigen staart samen te stellen in een speciale kleur of kleuren combinatie, verschillende lengtes en diktes.

VOLG ONS
#BEAUTYLOOKZ.HAIREXTENSIONS

Permanente extensions

Bonding methode
Deze methode van haarverlenging of -verdichting wordt plukje per plukje aangebracht. De plukjes haar zijn ongeveer gemiddeld 1 gram per stuk/ Bonding extensions, ook wel wax extensions genoemd, zijn niet groter dan een kopje van een lucifer en zijn meestal van keratine wax. Je hebt ook verschillende variantanten, wat de vorm van het bovenste stukje waar de keratine zit beschrijft; v-tip, flat-tip of nail-tip. Met een warmte tang breng je iedere extension pluk gemakkelijk aan op een plukje van je eigen haar. De warmte maakt de keratine vloeibaar, waardoor je de extension gemakkelijk om je eigen plukje haar kunt aanbrengen. Gemiddeld blijven deze tot 4 maanden mooi zitten. Wij raden het af deze langer te dragen, om haarbeschadiging te voorkomen.

Bonding extensions, pre-bonded extensions, zorgen voor een natuurlijke look en je hebt er, op een goede verzorging na, geen omkijken meer na. je kunt met de extensions, slapen, sporten en douchen! De hoeveelheid extensions die je nodig hebt hangt af van je eigen haar en of je het voor verlenging of alleen voor verdikking gebruikt.

Tape methode
Deze methode werkt met een soort tape, stickers, van een aantal cm breed waar haar op aangebracht is, met aan 1 zijde dubbelzijdige tape. Deze haarlokken met tape, plak je als het ware aan de bovenkant als overkant van je eigen haarlok, een soort sandwich methode. Een dunne strook van het eigen haar wordt afgemeten en op 1 zijde van de tape / sticker extension gelegd. De andere zijde van de tap extension, het tweede deel, wordt er bovenop geplaatst. Je eigen haar zit dus tussen de 2 tapes in! Je hebt hier dus geen apparaten of warmtetang voor nodig.

De band is zeer flexibel en tape extensions zijn een stuk sneller geplaatst dan bijvoorbeeld bonding extensions. gemiddeld blijven de tape extensions tot wel 3 maanden mooi zitten. Daarna kun je ze gemakkelijk weer zelf verwijderen.  Het mooiste is dat tape extensions herbruikbaar zijn! Door nieuwe tape aan te brengen kun je ze direct weer opnieuw plaatsen.

Microring methode
Deze methode lijkt qua product veel op bonding extensions. Ook deze hebben een keratine wax, maar dan in de vorm van een soort klein staafje. De plaatsing werkt alleen heel anders. Een microring extension plaats je in het haar door middel van ringetjes en is daardoor iets minder schadelijk. Ook zijn de extensions daardoor herbruikbaar. Je neemt een klein lokje van je eigen haar, schuift hier door middel van een pullingwire een metalen ringetje om met een siliconen binnenzijde, steek hier het keratine staafje van de microring extension in het knijp het ringetje dicht met een speciale tang. Wanneer je ze wilt verwijderen, hoef je met dezelfde tang alleen maar het ringetje weer ‘open’ de knijpen.

Weave methode
Deze methode bieden wij momenteel nog niet aan.