Ponytail clip in extensions

Paardenstaarten zijn vandaag de dag weer helemaal in. Maar beschik jij niet over eigen haar met voldoende lengte en volume om er een te kunnen maken? Dan is de ponytail extension clip voor jou de ideale oplossing.

Bij Beautylookz bieden we je alle mogelijkheden om jouw specifieke paardenstaartwensen te realiseren. Wij zijn hairprofessionals van het eerste uur en hebben ons in de loop der tijd gespecialiseerd in de verkoop van hair extension producten. Ponytail clip in hair extensions vormen een van onze productcategorieën.

ponytail extension

Hoe werken ponytail clip in hair extensions?

Een ponytail extension clip is heel eenvoudig aan te brengen in je echte haar. De paardenstaart is vervaardigd uit echt mensenhaar van hoge kwaliteit en daardoor niet van echt te onderscheiden. Je kunt dit ‘nephaar’ stylen en krullen precies zoals je dat met je eigen haar ook zou doen. De staarten zijn verkrijgbaar in de vorm van steil haar, haar met slag en krulhaar. Ook jouw kleur zit erbij en er zijn variërende lengtes beschikbaar.

Ponytail clip in hair extensions zijn voorzien van een kammetje in de band van de staart. Je kunt deze ‘clip’ achter je eigen elastiek steken en camoufleren met een haarstuk voorzien van klittenband. Het zal niemand opvallen dat het niet je eigen haar is. Met ponytail clip in extensions verander je razendsnel je look.

Nergens zo’n compleet assortiment extensions

Afgezien van ponytail clip in extensions beschikken wij nog over legio andere haarproducten voor jouw unieke uiterlijk. Wij bieden zowel instant hair extensions (zowel snel aan te brengen als uit te halen) als permanente extensionproducten aan.

Beautylookz is er zowel voor jou als eindgebruiker als voor de haarprofessional met een eigen klantenkring als kapper. Wij staan je met raad en daad terzijde.

HEB JE EEN VRAAG OVER EEN PRODUCT?