Ponytail hair extensions

Lang haar en volle paardenstaarten. Je hoeft de TV momenteel maar aan te zetten en alle celebrities lijken erover te beschikken. Wil jij ook je haar dragen conform de laatste modetrends? Heb jij geen tijd om eerst je haar te laten groeien maar moet het nu direct in model? Overweeg dan onze hair extensions ponytail.

Met onze ponytail extensions voegt jij in no-time extra lengte en volume toe aan je eigen haar. Onnatuurlijk? Helemaal niet! Want iedere Quick-In ponytail extension in ons assortiment is vervaardigd van 100% echt mensenhaar. Niemand zal waarnemen dat jij een extension draagt. Dat komt ook door het geavanceerde inbrengsysteem dat niet alleen heel handig werkt maar dat de ponytail extension ook nog eens tot één geheel maakt met je eigen haar.

ponytail clip staart

Doormiddel van extension een fraaie ponytail

Met extensions een fraaie ponytail creëren gaat heel eenvoudig door middel van het Quick-In Ponytailsysteem. Je bevestigt de staart heel gemakkelijk door je eigen haar in een staart te vormen en door de speciale kam van onze extensions hair ponytail achter je eigen haarelastiek te bevestigen. Door middel van een stukje klittenband met haar werk je de bevestiging vervolgens weg voor het oog en klaar is kees. In een mum van tijd ben jij uiterlijk volledig getransformeerd.

Onze ponytail with extensions is binnen luttele seconden weer uitgehaald en is dus ook heel goed te gebruiken voor speciale aangelegenheden waarbij jij graag eens een opzichtig kapsel draagt.

Oneindig veel opties

De ponytail hair extensions van Beautylookz zijn beschikbaar in diverse varianten. Prefereer jij steil haar, een slag of een staart met een krul? Wij hebben het allemaal in huis. Je hebt de keuze uit een groot aantal lengtes tot wel 60 cm. De steile variant van onze hair extension for ponytail is bovendien verkrijgbaar in maar liefst 44 afzonderlijke kleuren.

Al onze ponytail extensions kun je behandelen alsof het je eigen haar is. Zelfs jij zult het verschil niet merken.

HEB JE EEN VRAAG OVER EEN PRODUCT?