Quick in clip: ideaal voor jouw haar

Uiterst geschikt voor een chique feest zoals een bruiloft of galabal, of gewoon om er in de weekenden net wat bijzonderder uit te kunnen zien. Of om je eigen haar gewoon snel iedere dag extra lengte en volume te geven. De quick in haarclip is vervaardigd van 100% echt menselijk haar. Het onderscheid met je eigen haar is daardoor niet waarneembaar. Deze eenvoudige clipmethode is niet voor niets razend populair.

shutterstock_1549620068

Quick in extensions clip verkrijgbaar in vele variaties

Een setje quick-in haarclips bestaat uit diverse haarbaantjes met verschillende lengtes die je zeer eenvoudig over je hoofd kunt verdelen voor het realiseren van meer haarlengte en -volume en in verschillende laagjes. Nog meer volume genereer je met je quick-in clip door het eigen haar licht te touperen, daar waar de quick in extensions clip geplaatst wordt. Dat vergroot de stevigheid van het haarwerk nog meer en zorgt ervoor dat het duurzaam goed in model blijft.

In onze webshop Beautylookz.nl vind je 3 typen quick-in extensions clips. Met de quick-in clip in 3 banen genereer je extra lengte en volume zonder dat je hele kapsel wordt vol geclipt. De 10-baans-variant is een Full Head set die over je hele hoofd verdeeld wordt. De Volumizer tenslotte is een enkelbaans quick-in haarclip die tevens eenvoudig kan worden gecombineerd met de andere 2 producten.

Kies jouw favoriet?

Quick in clips zijn ideaal. Ze bieden je op eenvoudige wijze extra haarlengte en geven je eigen haar meer volume in slechts enkele ogenblikken. Je kunt ze zelf eenvoudig aanbrengen en stylen alsof het je eigen haar is.

Mooi en stijlvol haar geeft uitstraling en zelfvertrouwen. Twijfel je aan welk product het beste is voor jouw haar? Neem gerust contact met ons op. Onze adviseurs ondersteunen jou graag, of je nu particulier bent of professional.

HEB JE EEN VRAAG OVER EEN PRODUCT?