Quick in hair extensions, de revolatie van hair extentions

Wil jij je kapsel tijdelijk veranderen, langer haar of meer volume? Quick-in hair extensions bieden de snelste en meest eenvoudige oplossing die er is om dat vliegensvlug en moeiteloos te kunnen verwezenlijken. De methode werkt uiterst eenvoudig en veroorzaakt absoluut geen schade aan je eigen haar. Deze methodiek is ook geschikt voor wat minder dik haar. Binnen enkele ogenblikken aangebracht en net zo snel weer uitgehaald. Wijzig jouw hairlook op ieder willekeurig moment compleet.

haar aan een draadje

Hoe werkt quick in hair?

Quick-in hair extensions zijn in diverse kleurtinten, lengtes, structuren en modellen beschikbaar. Het haarwerk is vervaardigd van 100% menselijk haar en daardoor zonder meer van hoge kwaliteit. Je kunt het daardoor behandelen en stylen alsof het je echte haar is. Heb je de wens om tijdelijk langer of dikker haar te hebben? Bijvoorbeeld voor een bijzondere, chique aangelegenheid? Dan kies je voor quick in hair.

Quick-in hair is er speciaal voor dames met haren van dunne of kwetsbare kwaliteit. Het haarwerk wordt door middel van een niet waarneembare draad over het hoofd gedragen, tussen het eigen haar is. Juist door deze unieke methode is het extra goed bruikbaar in combinatie met beschadigd haar. Je eigen haar krijgt zo de kans om weer te herstellen.

‘Beautylookz.nl is the right place’

Op de webshop van Beautylookz vind je eindeloos veel opties ten aan zien van quick in hair extensions. Voor steil haar, voor haar met een slag en voor krullen. Het is verkrijgbaar in 10-tallen kleuren. Wij leveren ontelbaar veel hoogwaardige producten op het gebied van haarvelenging aan zowel de particulier als aan hairprofessionals. Als eindgebruiker kun je ons andere tegenkomen op de Huishoudbeurs of de Beauty International. Ben je professioneel gebruiker dan komen wij graag bij je langs voor demonstraties en trainingen, onder andere ten aanzien van quick in hair extensions.

HEB JE EEN VRAAG OVER EEN PRODUCT?