Volg de laatste trends met een quick in ponytail

Lange, volle staarten zijn weer helemaal in tegenwoordig. Veel beroemdheden promoten deze modieuze kapseltrend. Met hun uitgebreide teams van visagisten, stylisten en kappers is het voor hen niet moeilijk om er altijd top uit te zien. Maar om te kunnen beschikken over een weelderig kapsel met een volle paardenstaart, dat kost jou de nodige tijd en moeite voor wat betreft haarverzorging. Wij van Beautylookz hebben echter de oplossing. Ga gewoon voor een quick-in staart. In één ogenblik verander jij je uiterlijk compleet en beschik je over een opvallende, verzorgde paardenstaart van 100% human hair.

Ponytail staart

Verander je uiterlijk ‘instantly’ met een quick-in ponytail

Een quick in pony wordt heel eenvoudig en onzichtbaar bevestigd aan je eigen paardenstaart. Met een klein kammetje in de band van de quick-in pony bevestig je hem achter je eigen haarelastiek. Met een klittenbandje zorg je dat de overgang van je eigen haar in de quick in pony er heel natuurlijk uitziet. Dit werkt niet alleen gemakkelijk maar ook nog eens heel snel. En dat maakt de quick in staart tot een ideaal hulpmiddel om je uiterlijk voor speciale aangelegenheden te veranderen.

Het quick-in ponytail systeem heeft een groot aantal voordelen. Extra lengte en volume kunnen binnen 1 minuut worden gerealiseerd. Het systeem veroorzaakt geen schade aan je eigen haar. Uithalen gaat zo mogelijk nog veel sneller in slechts luttele seconden.

Quick in ponytails zijn ideaal

Onze quick-in staart is verkrijgbaar in verschillende varianten zoals steil, met slag en in krul. Daarnaast kun je kiezen uit eindeloos veel kleurvarianten. Niks geen nep-haar. Een quick-in pony is dan weliswaar niet jouw eigen haar, maar de staarten van onze topmerken zijn stuk voor stuk gemaakt van 100% Human Hair. Zo’n paardenstaart is bovendien licht van gewicht en voelt als jouw eigen haar.

Hou je niet van paardenstaarten maar ben je wel op zoek naar manieren om je haar weelderiger te maken en het te verlengen? Kijk ook dan rond in de webshop van Beautylookz. Nergens vind je zo’n uitgebreid assortiment hairextensionproducten voor iedere gelegenheid als bij ons.

HEB JE EEN VRAAG OVER EEN PRODUCT?