Voor je bestellingen geldt een zichttermijn van 14 dagen vanaf het moment dat de bestelling in uw bezit is. Binnen deze termijn mag je het artikel bekijken en beoordelen, tenzij anders vermeld.

Controleer alstublieft direct na ontvangst van het artikel of het onbeschadigd en compleet geleverd is. Als dit niet zo is, verzoeken we je vriendelijk zo snel mogelijk contact met ons op te nemen om dit te melden via email: info@beautylookz.com

Ben je niet tevreden over het artikel, dan kun je het retourneren.

Je kunt het artikel retourneren:
– binnen de zichttermijn van 14 dagen na ontvangst van het artikel. Je kunt ook binnen 14 dagen na ontvangst aan ons
laten weten dat je van de aankoop af wenst te zien. Na aanmelding heb je vervolgens nog eens 14 dagen om de producten daadwerkelijk te retourneren.
– als het artikel compleet is. Mocht het artikel beschadigd of niet compleet zijn, dan kunnen wij een eventuele waardevermindering bij je in rekening brengen.
– Retourneren is op eigen risico. Verstuur het pakket daarom altijd met track & trace en bewaar deze tot de retournering door ons ontvangen EN verwerkt is.
– in de – voor zover redelijkerwijs mogelijk – originele staat en (fabrieks)verpakking.
– sommige artikelen kunt u niet retourneren. Het gaat dan om producten die overeenkomstig jouw
specificaties op maat zijn gemaakt en producten zoals haarstukken, haarwerken en extensions
waarvan na levering de verzegeling is verbroken (i.v.m. hygiëne). Uiteraard kun je wel kijken via
de verpakking of de kleur goed voor je is.

Voor een snelle en goede verwerking van het teruggestuurde artikel is het volgende van belang:
Wij vragen je om altijd de factuur en/of pakbon bij het pakket te voegen.
– Stuur je meer dan één pakje terug en heb je maar één factuur/pakbon, dan vragen wij je om bij de andere pakketten een briefje met daarop je naam, adres, klantnummer en factuurnummer toe te voegen.
– Je betaalt verzendkosten voor het verwerken en bezorgen van je bestellingen. Retourneren is op eigen kosten, tenzij Beautylookz je niet de correcte producten heeft geleverd. Het verwerken van retouren kan maximaal 2 weken duren.
– Wij zullen zo snel mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen vanaf het moment dat je hebt aangegeven van de aankoop af te willen zien, het volledige aankoopbedrag inclusief eventuele verzendkosten voor de heenzending terugbetalen op dezelfde manier als dat je het aan ons hebt betaald. Indien je slechts een deel van de bestelling retourstuurt, dan worden de kosten voor levering niet teruggestort. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of jij hebt aangetoond dat je de goederen hebt teruggezonden.
– Als je bij je retour een nieuwe bestelling plaatst, brengt Beautylookz wel verzendkosten in rekening voor het verwerken en bezorgen van deze nieuwe bestelling. Dit geldt ook voor dezelfde artikelen in een andere lengte of kleur. De verzendkosten van kunt u overmaken of contant bij uw retourpakket doen. Wij kunnen u ook een betaallink sturen.

Boven de €30,00 betaal je geen verzendkosten. Stuur je een deel van de bestelling terug, waardoor het overgebleven bedrag onder de €30 komt, dan storten wij het geld van het geretourneerde artikel terug, minus de verzendkosten t.w.v. €5,00.

Retouradres:

Beautylookz Retouren
Korte Kerkstraat 21-23
5664 HE Geldrop

Klik hier voor Modelformulier_voor_herroeping 21

Je kan ook gebruikmaken van het Europees modelformulier voor herroeping om aan ons kenbaar te maken dat je van de aankoop afziet. Gebruik van dit formulier is echter niet verplicht.