Wij hopen natuurlijk dat je ontzettend tevreden bent met onze producten. Is het toch niet helemaal wat je verwacht had? Dan geldt er een zichttermijn van 14 dagen vanaf het moment dat de bestelling in je bezit is. Binnen deze termijn mag je het artikel bekijken en beoordelen, tenzij anders vermeld. Je betaald zelf de verzendkosten voor het retourneren van je bestelling.

Wil je graag advies voor een ander product, een andere kleur, lengte etc.? Stuur ons dan een e-mail via info@beautylookz.nl of een bericht via Whatsapp +31(0)640574467. Wij helpen je graag verder en vergoeden bij een ruiling de verzendkosten eenmalig.

Wanneer je een bestelling retourneert verzoeken we je vriendelijk om de onderstaande voorwaarden goed door te nemen. Je kunt het artikel retourneren:
– binnen het zichttermijn van 14 dagen na ontvangst van het artikel. Je kunt ook binnen 14 dagen na ontvangst aan ons laten weten dat je van de aankoop af wenst te zien. Na aanmelding heb je vervolgens nog eens 14 dagen om de producten daadwerkelijk te retourneren.
– als het artikel compleet, ongebruikt en ongedragen is. Mocht het artikel beschadigd of niet compleet zijn, dan kunnen wij een waardevermindering bij je in rekening brengen.
– in de – voor zover redelijkerwijs mogelijk – originele staat en (fabrieks)verpakking.
– als bij hygiëne producten het label van de verzegeling intact is. Producten van menselijke haren vallen volgens de wet onder hygiënische producten. We nemen hygiëne en openbare veiligheid heel serieus en staan niet toe dat gedragen artikelen worden geretourneerd. Alle producten gemaakt van menselijk haar, bevatten dan ook een verzegelingslabel. Daarnaast kijken we geretourneerde haarstukken individueel na. Wanneer je hier vragen/opmerkingen over hebt, of je dient om wat voor reden dan ook de verzegeling te breken, stuur ons dan vooraf een e-mail via info@beautylookz.nl of een bericht via Whatsapp +31(0)640574467. Zonder schriftelijke bevestiging van ons, kunnen we niet afwijken van de retourvoorwaarden.

Wanneer je hier vragen/opmerkingen over hebt, of je dient om wat voor reden dan ook de verzegeling te breken, stuur ons dan vooraf een e-mail via info@beautylookz.nl of een bericht via Whatsapp +31(0)640574467. Zonder schriftelijke bevestiging van ons, kunnen we niet afwijken van de retourvoorwaarden.

Voor een snelle en goede verwerking van het teruggestuurde artikel is het volgende van belang:
– Wij vragen je om altijd de factuur en/of pakbon bij het pakket te voegen.
– Stuur je meer dan één pakje terug en heb je maar één factuur/pakbon, dan vragen wij je om bij de andere pakketten een briefje met daarop je naam, adres en factuurnummer toe te voegen.
– Je betaalt verzendkosten voor het retourneren van je bestellingen, tenzij het om een ruiling gaat. Per bestelling vergoeden wij eenmalig de verzendkosten bij een ruiling.
– Wij zullen zo snel mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen vanaf het moment dat je hebt aangegeven van de aankoop af te willen zien, het volledige aankoopbedrag inclusief eventuele verzendkosten voor de heenzending terugbetalen op dezelfde manier als dat je het aan ons hebt betaald. Indien je slechts een deel van de bestelling retour stuurt, dan worden de kosten voor levering niet teruggestort. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen.
– Boven de €30,00 betaal je geen verzendkosten. Stuur je een deel van de bestelling terug, waardoor het overgebleven bedrag onder de €30 komt, dan storten wij het geld van het geretourneerde artikel terug, minus de verzendkosten t.w.v. €5,00.
– Retourneren is op eigen risico. Verstuur het pakket daarom altijd met track & trace en bewaar deze tot de retournering door ons ontvangen EN verwerkt is. Check ook de reis van het pakket en geef ons een update als het bij een pick-up point ligt. Wij ontvangen niet altijd een melding en dan kan het zijn dat het weer retour gaat. Let op! Retouren verstuurd met brievenbuspost in plaats van pakketpost is op eigen risico. Helaas steken deze in de meeste gevallen nog half uit de brievenbus en worden zo door derden ontvreemd op momenten dat wij niet aanwezig zijn.

Retouradres:

Beautylookz Retouren
Korte Kerkstraat 23
5664 HE Geldrop

Klik hier voor Modelformulier_voor_herroeping 21

Je kan ook gebruikmaken van het Europees modelformulier voor herroeping om aan ons kenbaar te maken dat je van de aankoop afziet. Gebruik van dit formulier is echter niet verplicht.