Haargroei versnellen: Beautylookz heeft dé alternatieve oplossing

Wil je als vrouw graag een weelderige bos lang haar? Er zijn diverse maatregelen die een vrouw kan nemen om haar haargroei te versnellen. Neem bijvoorbeeld de volgende tips ter harte voor een snellere haargroei:

  • Versterk en verleng je haar door veel water te drinken;
  • Hou je haar gezond en voorkom aantasting door te heet föhnen en gebruik van de krultang;
  • Kam je haren met regelmaat, bijvoorbeeld in de ochtend en in de avond. Dat stimuleert de groei vanuit de haarzakjes;
  • Vergroot proteïne-inname als bouwstof voor je haar. Vlees en zuivel bevatten veel van dit soort voedingsstoffen die het tempo waarmee je haar zal groeien zullen versnellen;
  • Zorg voor voldoende zonlicht op je haar. Dat maakt Vitamine-D aan.
volumizer

Alternatieven voor een snellere haargroei

Je begrijpt het al, je zult er als vrouw heel wat voor moeten doen om je haargroei bewust te versnellen. Realiseer je echter wel dat de kwaliteit van je kapsel voor een deel ook genetisch bepaald is. Sommige mensen is het nu eenmaal niet gegund om hun haar op de gewenste lengte te laten groeien of ze hebben van nature dunner haar met minder slag en volume. Ook kan haaruitval helaas erfelijk zijn.

Een alternatief om haargroei te versnellen als vrouw is gebruikmaking van hairextensions. Beautylookz.nl is daarin specialist. Wij bieden een groot aantal opties om de uiterlijke kwaliteit van je kapsel te verbeteren, zonder dat dit ten koste gaat van een natuurlijke look.

Voor incidentele en permanente toepassing

Wil je je haar laten groeien en dat proces versnellen? Overweeg dan ook eens ons alternatief van hairextensions. Sommige toepassingen zijn heel eenvoudig aan te brengen en je creëert er een andere look mee, bijvoorbeeld voor een speciale aangelegenheid. Andere oplossingen hebben een meer duurzaam karakter en zijn maandenlang toepasbaar terwijl je het nephaar gedurende die tijd gewoon behandelt alsof het je eigen haarlokken zijn.

Kijk rond in onze webshop, ook wanneer je zelf hairprofessional bent. Ons assortiment biedt in dat geval ook voor jouw klanten een toegevoegde waarde als alternatief voor haargroei versnellen op natuurlijke wijze.

HEB JE EEN VRAAG OVER EEN PRODUCT?