Tips om snel lang haar te krijgen

Er zijn manieren om sneller langer haar te krijgen. Is je haar momenteel wat korter maar wil jij een weelderige bos krullen of een mooie paardenstaart kunnen maken van je eigen haar, dan is geduld vooralsnog een schone zaak. Maar er zijn weldegelijk tips die je ter harte kunt nemen om de groei te versnellen. Wij van Beautylookz, haarprofessionals uit Geldrop, geven je graag een aantal adviezen.

Geef jezelf bijvoorbeeld elke dag een heerlijke hoofdhuidmassage of laat dit verzorgen door iemand anders. Door de beweging wordt de toevoer van zuurstof en voedingsstoffen naar de haarwortels gestimuleerd a.g.v. verbetering van de hoofdhuiddoorbloeding. Net als bij plantjes zullen ook je haren door extra zuurstof en voedingsmiddelen sneller groeien dan zonder deze stimulans.

ponytail extension

Hoe krijg je snel lang haar?

Vanzelfsprekend zul je ook sneller langer haar krijgen door het haar proactief van extra voedingsstoffen te voorzien. Vooral vitamines zoals zink en seleen en dergelijke zorgen voor sterkte ontwikkeling van je haar en werken bovendien groeibevorderend. Vergeet daarnaast niet om voldoende vitamine C in te nemen. Voor extra toevoeging hiervan gebruik je een vitamine-C shampoo.

Ondanks dat het voorgaande er absoluut aan bijdraagt om extra snel lang haar krijgen, is er ook nog een mogelijkheid om je geduld nog sneller te belonen. En daar weten wij van Beautylookz alles vanaf. Wat dacht je namelijk van hair extensions?

Niet van echt te onderscheiden

Hoe krijg je echt snel lang haar? Daar bieden eigenlijk alleen onze extensionproducten uitkomst. Als haarprofessionals hebben wij een uitgekiend assortiment samengesteld van alleen de allerbeste hair extension producten. In een oogwenk genereer je daarmee meer lengte of volume. Of die paardenstaart die je al zo lang zou willen.

Bezoek onze webshop en maak een keuze voor het product dat bij jou past. Hulp nodig? Neem gerust contact met ons op. Samen zoeken wij de ideale oplossing voor jou.

HEB JE EEN VRAAG OVER EEN PRODUCT?