Van kort naar lang haar in een dag? Dat kan!

Wil je je kort haar laten groeien tot een weelderig bos krullen? Wil je lang stijl haar of een mooie paardenstaart kunnen opsteken? Wanneer je haar momenteel niet op lengte is dan zul je geduld moeten hebben. Maar je kunt het proces van kort naar lang haar natuurlijk wel stimuleren.

Geef de groei van je haar bijvoorbeeld een boost door het gebruik van onze Clip-In extensions. Hiermee heb je in een hand omdraai lang haar precies zoals je zelf wilt!

ponytail extension

Kort haar laten groeien door extra voedingsstoffen

Door een goede voorziening te bieden van relevante voedingsstoffen wordt de groei extra bevorderd en zal het minder tijdrovend zijn om van kort naar lang haar te gaan en de door jou gewenste haarlook te kunnen bewerkstelligen.

Het is onder andere te adviseren om je haar veelvuldig te wassen met vitamine C shampoo die bijdraagt aan de vitaliteit en het groeivermogen van je haar. Zelfs je eigen voeding kan een rol spelen. Zink- en seleen-rijke vitamines zijn bijvoorbeeld belangrijke bouwstoffen voor je haar. Neem die gerust extra tot je en stem er je dieet op af. Maar let daarbij wel steeds op je algehele gezondheid.

Van kort naar lang haar in een oogwenk

Ben je niet zo geduldig aangelegd en wil je die uiterlijke haarverandering morgen al gerealiseerd zien? Dan bieden wij je een alternatief ter versnelling van het proces van kort naar lang haar. Hoe zou je het vinden als wij je vertellen dat dat in slechts enkele seconden gerealiseerd kan zijn? Jij bent letterlijk enkele muisklikken verwijderd van de realisatie van je droomkapsel. Door middel van ons assortiment hoogwaardige hair extensions kun jij namelijk in no-time extra volume en lengte aan je haar toevoegen. Onze producten zijn gemaakt van echt mensenhaar en verkrijgbaar in iedere natuurlijke kleurtint.

HEB JE EEN VRAAG OVER EEN PRODUCT?