Verzenden
Vanaf €30,00 verzenden wij jouw pakket helemaal gratis! De verzendkosten bij een besteding beneden de €30,00 bedragen €5,00 binnen Nederland en €7,50 naar België en Duitsland.

Wij streven er naar om jouw pakket na betaling (tot 17 uur), dezelfde werkdag nog te verzenden.

Wij verzenden onze pakketten met PostNL of GLS. Je ontvangt op de dag van verzending een mail met je zendingsnummer waarmee je jouw pakket kunt traceren.

In principe moet er iemand aanwezig zijn op het door jou opgegeven adres, omdat er voor het pakket getekend dient te worden. Mocht je toch niet aanwezig kunnen zijn, dan krijg je van PostNL/GLS een kaart in de brievenbus waar een tel.nr. op staat die je binnen vijf werkdagen dient te bellen voor het maken van een nieuwe bezorgafspraak. Je kunt dan zelf aangeven waar en wanneer je wilt dat PostNL/GLS weer bij je komt bezorgen. Tevens kun je er voor kiezen om jouw pakketje af te laten leveren op een zgn. “pick-up plek” in je eigen woonplaats. Je kunt hier dan zelf jouw pakketje ophalen met geldig legitimatiebewijs. Ook kan het zijn dat ze de volgende dag het pakket opnieuw aanbieden.

Het bezorgen van de paketten duurt in de regel één à twee werkdagen.

Retourneren
Voor je bestellingen geldt een zichttermijn van 14 dagen vanaf het moment dat de bestelling in uw bezit is. Binnen deze termijn mag je het artikel bekijken en beoordelen, tenzij anders vermeld.

Controleer alstublieft direct na ontvangst van het artikel of het onbeschadigd en compleet geleverd is. Als dit niet zo is, verzoeken we je vriendelijk zo snel mogelijk contact met ons op te nemen om dit te melden via email: info@beautylookz.com

Ben je niet tevreden over het artikel, dan kun je het retourneren.
Je kunt het artikel retourneren:

– binnen de zichttermijn van 14 dagen
– als het artikel compleet is
– in de – voor zover redelijkerwijs mogelijk – originele staat en (fabrieks)verpakking.
– Sommige artikelen kunt u niet retourneren. Het gaat dan om producten die overeenkomstig jou specificaties zijn aangepast, haarstukken, haarwerken en extensions die gedragen en/of gepast zijn of waarvan de verpakking is beschadigd (i.v.m. hygiëne). Uiteraard kun je wel kijken via de verpakking of de kleur goed voor je is.

Voor een snelle en goede verwerking van het teruggestuurde artikel is het volgende van belang:

– Voeg altijd de factuur en/of pakbon bij het pakket.
– Stuur je meer dan één pakje terug en heb je maar één factuur/pakbon, voeg dan bij de andere pakketten een briefje met daarop je naam, adres, klantnummer en factuurnummer.
– Je betaalt verzendkosten voor het verwerken en bezorgen van je bestellingen. Retourneren is op eigen kosten, tenzij Beautylookz je niet de correcte producten heeft geleverd. Het verwerken van retouren kan maximaal 2 weken duren.
– Wij zullen binnen 2 weken geld teruggeven op dezelfde manier als dat je het aan ons hebt betaald.
– Als je bij je retour een nieuwe bestelling plaatst, brengt Beautylookz wel verzendkosten in rekening voor het verwerken en bezorgen van deze nieuwe bestelling. Dit geldt ook voor dezelfde artikelen in een andere lengte of kleur. De verzendkosten van kunt u overmaken of contant bij uw retourpakket doen. Wij kunnen u ook een betaallink sturen.

Boven de €30,00 betaal je geen verzendkosten. Stuur je een deel van de bestelling terug, waardoor het overgebleven bedrag onder de €30 komt, dan storten wij het geld van het geretourneerde artikel terug, minus de verzendkosten t.w.v. €5,00.

Retouradres:

Beautylookz Retouren
Bindersestraat 33
5701 SX Helmond