Vanaf €30,00 verzenden wij jouw pakket helemaal gratis! De verzendkosten bij een besteding beneden de €30,00 bedragen €5,00 binnen Nederland en €7,50 naar België en Duitsland.

Het bezorgen van de paketten duurt in de regel één tot drie werkdagen.

Wij verzenden onze pakketten met PostNL of GLS. Je ontvangt op de dag van verzending een mail met je zendingsnummer waarmee je jouw pakket kunt traceren.

In principe moet er iemand aanwezig zijn op het door jou opgegeven adres, omdat er voor het pakket getekend dient te worden. Mocht je toch niet aanwezig kunnen zijn, dan krijg je van PostNL/GLS een kaart in de brievenbus waar een tel.nr. op staat die je binnen vijf werkdagen dient te bellen voor het maken van een nieuwe bezorgafspraak. Je kunt dan zelf aangeven waar en wanneer je wilt dat PostNL/GLS weer bij je komt bezorgen. Tevens kun je er voor kiezen om jouw pakketje af te laten leveren op een zgn. “pick-up plek” in je eigen woonplaats. Je kunt hier dan zelf jouw pakketje ophalen met geldig legitimatiebewijs. Ook kan het zijn dat ze de volgende dag het pakket opnieuw aanbieden.

GLS bezorgt maandag t’m vrijdag en Post NL ook in de weekenden.