Haar volume geven via Beautylookz

Niet iedere vrouw is geboren met een weelderig kapsel. Heb jij weinig of dun haar en zou je ook wel eens wat meer volume in je haar willen krijgen? De hair- en beautyprofessionals van Beautylookz zijn experts op het gebied van alle soorten hairextensions. Wij leggen je graag uit welke opties jij hebt om je haar-look te veranderen.

Quick-in-hair, Quick-in-clips, Tape extensions en Bonding extensions zijn allemaal vormen van hairextensions waarmee je meer volume in je haar kunt realiseren. Niet iedere methode is echter hetzelfde dus het is belangrijk dat je eerst goed weet wat je wilt bereiken.

volumizer

Haar meer volume geven voor een speciale aangelegenheid

Wellicht ben je best tevreden met je eigen haar maar wil je er voor speciale gelegenheden af en toe extra mooi uit kunnen zien. In dat geval zijn Quick-in-hair, Quick-in-clips en Quick-in-ponytails goede opties voor jou.

Met Quick-in-hair kun je in een oogwenk al meer volume in je haar krijgen. Dit werkt door middel van een onzichtbare draad die het haarwerk op de juiste plaats op je hoofd houdt zonder dat iemand het ziet. Door middel van Quick-in-clips kun je extensions plaatsen die wat voller zijn en met een hoger gewicht. De clips waarborgen dat het haarwerk goed blijft zitten en zo kun je razendsnel nog meer volume in je haar brengen.

Elke dag een weelderig kapsel

Wil je permanent meer volume in je haar krijgen? Kies in dat geval voor een methode waarmee het haarwerk dag in dag uit goed gefixeerd blijft. Bonding extensions zijn kwalitatief hoogwaardige haarlokken die door middel van een dun keratinelaagje met je eigen haar worden ‘versmolten”. Ook tape extensions zijn geschikt om langere tijd achter elkaar te dragen. Deze extensions waarmee je je haar eenvoudig meer volume kunt geven, moeten na enkele weken omhoog geplaatst worden.

Heb je geen idee wat de beste optie is om meer volume in jouw haar te genereren, neem dan contact op met Beautylookz. Ook als je zelf een hairprofessional bent en zoekt naar een geschikt inkoopkanaal voor hairextensions, dan voorzien onze professionals jou graag van advies.

HEB JE EEN VRAAG OVER EEN PRODUCT?