Fijn haar volume geven doe je zo!

Hoe geef je fijn haar meer volume? Beschik jij over dun haar dat redelijk snel inzakt en tamelijk plat op je hoofd valt? En zou je wel eens wat meer volume in je kapsel willen kunnen aanbrengen? Kijk dan eens rond in de webshop van Beautylookz.nl. Ons bedrijf is het initiatief van diverse professionals in de kappers- en beautybranche. Samen staan wij voor jarenlange ervaring met het realiseren van extra haarvolume en haarlengte. Wij hebben het beste assortiment producten op het gebied van hairextensions voor je geselecteerd.

Quick in haar met draadje

Geef fijn haar meer volume

Er zijn verschillende opties om meer volume voor fijn haar te realiseren. Wij bieden zowel tijdelijke oplossingen als meer permanente extensions aan. De tijdelijk extensions bestaan onder andere uit de Quick-In Hair methode (toepassing draad), de Clip In methode en de Ponytail methode. Dit zijn stuk voor stuk eenvoudig toepasbare extensionproducten waarmee je snel en tijdelijk volume en lengte aanbrengt in ieder kapsel voor fijn haar. Ideaal voor speciale aangelegenheden. Een bruiloft wellicht?

Wil jij permanent jouw fijn haar meer volume geven? Kies dan voor de Bonding methode, de Tape methode of de Microring methode. Deze methoden om fijn haar volume te geven zijn bewerkelijker, maar je hebt er vervolgens maandenlang plezier van.

Beautylookz is er voor zowel de particulier als voor de zakelijke klant

Beste direct de producten die bij jouw kapsel passen en zorg voor extra volume voor fijn haar. Advies nodig? Vraag het ons gewoon en stuur een bericht, eventueel met foto’s van je haar. Ook wanneer jij actief bent als haarprofessional en jij jouw klanten met fijn haar extra volume wilt kunnen geven, kun je natuurlijk bij ons terecht. Wij beschikken al over meer dan 1.500 professionele verkooppunten in de Benelux en Duitsland die wij vanuit ons bedrijf in Oost-Brabant beleveren. Ons roadteam brengt voortdurend bezoeken aan (nieuwe potentiële) verkooppunten en verzorgt daar trainingen en demonstraties. Zo kan iedereen die fijn haar meer volume wil geven optimaal van ons assortiment profiteren.

HEB JE EEN VRAAG OVER EEN PRODUCT?